NewRatio, Ambassador of the Client

Terug naar overzicht

360innovation360innovation

NewRatio heeft zich de afgelopen jaren als bedrijf ontwikkeld van marketingbureau naar een bureau met project managers & interim managers gespecialiseerd in business development, sales en innovatie met ondersteunende diensten zoals bedrijfsfinanciering, grafisch ontwerp, ICT en ondernemingsrecht etc. Wij helpen ondernemingen om zich te onderscheiden van de concurrentie en hun bestaande verdienmodellen te innoveren. Om dit specialisme beter in de markt te zetten hebben wij de nieuwe website www.360innovation.nl gelanceerd. Deze website krijgt straks ook een blog en Facebook pagina waarlangs wij mensen willen stimuleren om mensen hun bedrijf te innoveren (www.360innovation.nl).  U leest er meer over in deze blog.

Waarom 360innovation?

Onderzoek toont aan dat new business development en innovatie binnen veel organisaties vaak moeizaam tot stand komt. Dit komt mede door gebrek aan sales power en het feit dat de bestaande organisatie het er vaak "even bij moet doen". Dit werkt niet.

Drijvende kracht achter innovatie en continue ontwikkeling

360innovation biedt een oplossing. Wij zijn interim managers & project managers gespecialiseerd in business development, sales, innovatie, financiering en ondernemingsrecht. Wij ontzorgen uw organisatie bij het inslaan van een nieuwe richting, gericht op groei, creativiteit en continue innovatie.

Van gek idee tot nieuwe omzet

De meest gekke ideeën worden concrete bedrijfresultaten voor de ondernemer en beleggingskansen voor de investeerder. 360innovation begeleidt bedrijven of start-ups bij het het vergroten van omzet, het aanboren van nieuwe doelgroepen, het inspelen op nieuwe markt trends en het versterken en moderniseren van hun producten en dienstenaanbod. Deze beproefde werkwijze resulteert voor zowel de ondernemer als de investeerder in een aantrekkelijk rendement op de benodigde investering.

Tijd voor een sales boost?

Heeft u een nieuw of bestaand product dat niet zo lekker loopt? Met een energiek acquisitie team zijn wij 1 of 2 dagen in de maand bij u op kantoor aanwezig om nieuwe klanten te werven. Het doel van deze sales boosts is om uw omzet een nieuwe impuls te geven en om onszelf uiteindelijk overbodig te maken. Is uw bedrijf toe aan een flinke sales boost?

Groeikapitaal

360i maakt het voor investeerders mogelijk om eenvoudig te beleggen in kansrijke start-ups en MKB bedrijven. Maar hoe werkt dat nou precies? Ben u geinteresseerd om deel te nemen in onze investment pool? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor meer informatie

Wouter Lagendijk

wouter@newratio.com / 0632055558

 

 

Tags: Geen tags toegevoegd

Reacties

  1. Er zijn nog geen reacties...

Plaats je reactie

  • Verstuur