NewRatio, Ambassador of the Client

Terug naar overzicht

Commerciële innovatie in de corporate governance van een financiële dienstverlener.Commerciële innovatie in de corporate governance van een financiële dienstverlener.

De markt "eist" dat ondernemingen zich steeds weer opnieuw weten te onderscheiden richting hun klanten. Dit zal leiden tot succesvol ondernemen met goede resultaten en marktleiderschap. Bij NewRatio zijn wij van mening dat de basis voor commerciële innovatie bij de medewerkers zit, maar dat hun capaciteiten om verschillende redenen niet optimaal worden benut. Wij hebben daar iets voor gevonden dat laagdrempelig en flexibel is, kosten-efficiënt en het management veel bruikbare informatie verschaft. Voor de werknemers is het met name heel motiverend.

De resultaten van een innovatietraject via IncrowdSourcing hebben wij recent bij een relatie in de financiële dienstverlening gedaan. De resultaten hiervan delen wij hieronder.

 

Link: Hoe krijg je commerciële innovatie ingebed in de corporate governance van een onderneming?

 

Tags: ondernemen, innovatie, marketing, klant, bedrijfscultuur, commercieel, brainstorm, creatief, vermogen, positioneren, incrowdsourcing, financial, governance, innovation, corporate, onderscheiden, dienstverlening, financiële, creëren

Reacties

  1. Er zijn nog geen reacties...

Plaats je reactie

  • Verstuur