NewRatio, Ambassador of the Client

Terug naar overzicht

Het topsegment van de markt blijft groeienHet topsegment van de markt blijft groeien

Ondanks de overwegend negatieve berichtgeving blijkt uit een recent uitgevoerd marktonderzoek van NewRatio dat het topsegment van de markt blijft groeien. Fabrikanten en dienstverleners die actief zijn in het hoge segment van de markt laten momenteel dan ook overwegend erg goede resultaten zien. Ter illustratie liet de Italiaanse autofabrikant Ferrari dan ook recent weten dat voor het 1e half jaar van 2012 een record omzet geboekt werd van maar liefst € 1.2 miljard. Ook werden er in het eerste half jaar van 2012 nog nooit zoveel Ferrari's afgeleverd bij de klant

Ferrari is niet de enige fabrikant die het momenteel nogsteeds relatief goed doet. Exclusieve aanbieders van horloges, accessoires, auto's, mode en reizen boeken ondanks het huidige economisch klimaat over het algemeen goede resultaten. 

De goede resultaten in dit segment worden mede ingegeven door het stijgend aantal miljonairs wereldwijd (bron Cap Gemini en RBC Wealth Management - juni 2012). Ook in Nederland nam het aantal miljonairs afgelopen jaar wederom toe tot een recordaantal van meer dan 120.000. Wereldwijd zijn er momenteel meer dan 10 miljoen mensen met een vermogen van meer dan 1 miljoen dollar. 

NewRatio beschikt als bureau over veel ervaring met het vermarkten van producten en diensten in het topsegment van de markt. Of het nu gaat om een zeer exclusief maatpak, een luxe 5-sterren hotel, high-end fitness apparatuur of een exclusief golf membership bij de mooiste baan van Nederland. Het bedienen van het topsegment van de markt vraagt om een goed doordachte marktbenadering waarbij uniciteit, exclusiviteit en merkimago een zeer belangrijke rol spelen.

Tags: Geen tags toegevoegd

Reacties

  1. Er zijn nog geen reacties...

Plaats je reactie

  • Verstuur