NewRatio, Ambassador of the Client

Terug naar overzicht

Landelijke Performance Monitor. Hoe staat de Nederlandse onderneming er voor?Landelijke Performance Monitor. Hoe staat de Nederlandse onderneming er voor?

NewRatio doet een jaarlijks onderzoek naar de staat van de onderneming in Nederland. Wij kijken met name naar een drietal aspecten, de huidige situatie en prestaties van de onderneming, de verwachtingen ten aanzien van de toekomst en de klantgerichtheid. De resultaten worden in het vierde kwartaal gepubliceerd. Wij nodigen u uit om mee te doen.

Wij willen u graag uitnodigen om deel te nemen aan de landelijke performance monitor. In het geval u binnen de organisatie niet de meest aangewezen persoon bent om de vragen in het kader van dit onderzoek te beantwoorden, zouden wij u willen vragen dit door een collega te laten doen die met name verantwoordelijk is voor commerciële zaken.

De landelijke performance monitor is een jaarlijks terugkerend onderzoek naar de prestaties, verwachtingen en klantgerichtheid van het Nederlandse bedrijfsleven. Deelname aan de enquête kost slechts 7 minuten van uw tijd en biedt u waardevolle informatie om de prestaties van uw organisatie op korte termijn te verbeteren. Er wordt uiteraard zeer vertrouwelijk met de door u verstrekte informatie omgegaan.
In het vierde kwartaal zullen de resultaten van de enquête gepubliceerd worden. Ook kunt u desgewenst een afspraak maken met één van onze consultants indien u behoefte heeft om de specifieke resultaten en het verbeterpotentieel van uw organisatie in meer detail te bespreken.

Klik op de volgende link om mee te doen aan de enquête: http://www.surveymonkey.com/s/NewRatioQuickperformancescan

Bij voorbaat hartelijk bedankt voor uw deelname.

Met vriendelijke groet,

NewRatio B.V.

Tags: ondernemen, klanten, onderzoek, klantgerichtheid, enquete

Reacties

  1. Er zijn nog geen reacties...

Plaats je reactie

  • Verstuur