NewRatio, Ambassador of the Client

Terug naar overzicht

Maak kennis met het MKB GroeiplanMaak kennis met het MKB Groeiplan

Merkt u dat de concurrentie in uw branche toeneemt? Kan uw bedrijf nog wel wat "extra energie en nieuwe impulsen" gebruiken om de omzet te vergroten? Komende twee maanden geven wij "gedurende de vakantieperiode" 10 vouchers ter waarde van € 500 weg voor een energieke & inspirerende brainstorm ter kennismaking met het MKB Groeiplan. Meer informatie over het MKBgroeiplan vindt u op de website.

Bent u geinteresseerd? Stuur dan een mail onder vermelding van "Voucher MKB Groeiplan" naar info@newratio.com. Wij zullen u dan nader informeren.

MKB Groeiplan

Snel, resultaatgericht en inspirerend

Om de concurrentiekracht van uw onderneming structureel te vergroten werken wij volgens een beproefde aanpak. In een aantal brainstormsessies behalen wij al enorme resultaten. Door in een vroeg stadium al mee te denken over strategie, marktvraagstukken en tactiek weten wij snel tot de kern te komen en is de creatie al vaak geboren als de ontwerpfase start. NewRatio heeft ervaring in veel sectoren en wij hebben een breed scala aan tools om in te zetten. Een goede verstaander leest dat hier een enorme besparing op de kosten mogelijk is. Deze snelle en resultaatgerichte manier van werken is typerend voor wie en wat we zijn: NewRatio.

 

 

Tags: marketing, strategie, sales, mkb, brainstorm, inspiratie, energie, voucher

Reacties

  1. Er zijn nog geen reacties...

Plaats je reactie

  • Verstuur