NewRatio, Ambassador of the Client

Terug naar overzicht

Tamoil maakt duurzaamheid concreet en tastbaarTamoil maakt duurzaamheid concreet en tastbaar

Tamoil onderscheidt zich al jonge Europese oliemaatschappij op het gebied van duurzaamheid van de concurrentie. Tamoil maakt duurzaamheid tastbaar en concreet en investeert in nieuwe manieren om onze directe leefomgeving te verbeteren van nieuwe brandstoffen zoals aardgas en E85. Ook op maatschappelijk gebied is Tamoil erg actief als sponsor van diverse maatschappelijke initiatieven.

In opdracht van deze snelgroeiende maatschappij werkt NewRatio momenteel aan een zeer kansrijk nieuw marketing concept.

Vanaf 1993 is Tamoil binnen de brandstofmarkt actief in Nederland. Door het afstoten van een aantal randactiviteiten richt zij zich momenteel volledig op haar core-business: de exploitatie van tankstations.In totaal heeft Tamoil in Nederland momenteel 155 tankstations. Belangrijke peilers onder het huidig aantal tankstations binnen het netwerk zijn de overname van het voormalig OK-netwerk in 1993 alsmede de overname van het Sakko-netwerk in 2005.

54 tankstations binnen het netwerk beschikken over meerdere, kwalitatief hoogwaardige faciliteiten als shop en carwashes. De overige tankstations binnen het netwerk zijn onbemand.Voor de exploitatie van shops en carwashes wordt overwegend samengewerkt met lokale zelfstandig ondernemers. Doordat zij de lokale markt goed kennen, kunnen zij optimaal inspelen op de product- en servicewensen van de klanten.

NewRatio werkt momenteel samen met Tamoil aan een nieuw concept op het gebied van duurzaamheid en het verbetering van de buurtbeleving rondom haar tankstations in Nederland. Binnenkort meer zullen wij u nader informeren over dit innovatieve project. Voor meer informatie over Tamoil gaat u naar www.tamoil.nl

Tags: Geen tags toegevoegd

Reacties

  1. Er zijn nog geen reacties...

Plaats je reactie

  • Verstuur