NewRatio, Ambassador of the Client

Terug naar overzicht

The Ultimate Customer Journey in de Reis- en VrijetijdsbrancheThe Ultimate Customer Journey in de Reis- en Vrijetijdsbranche

Bij reizen en vrijetijdsbesteding speelt klantbeleving een zeer belangrijke rol. Bij deze "klantreis" is een keten van bedrijven betrokken die samen bepalend zijn voor de ervaring van de klant. De ultieme customer journey zal dan ook tot stand komen indien er goede samenwerking en co-creatie plaatsvindt tussen de aanbieders.

NewRatio en Oracle organiseren een inspirerende bijeenkomst gefocust op de reis- en vrijetijdsbranche. Het thema van de middag: "Hoe kunnen wij door samen te werken vanuit het perspectief van de klant de reis nog leuker, makkelijker en aantrekkelijker maken!"

U kunt zich vanaf vandaag opgegeven voor deze bijeenkomst die 10 oktober om 15:00 zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van Oracle in Maarssen.

Programma

The Ultimate Customer Journey

Wat bepaalt de ultieme customer journey? Zeker niet niet in eerste instantie de prijs. De klant zal bij zijn afwegingen voor de koopbeslissing veel waarde aan de prijs toekennen, maar dit zal achteraf slechts een klein onderdeel zijn bij de evaluatie hoe hij de reis heeft beleeft. Verschillende momenten tijdens de hele journey en de beleving die hierdoor ontstaat, bepalen in grote mate het succes en de "belevingswaarde van de klant". 

De ultieme customer journey gaat over het vergroten van de "belevingswaarde" van de klant. 

NewRatio en Oracle nodigen beslissers in de reis- en vrijetijdsbranche uit om samen in een inspirerende bijeenkomst de ultieme customer journey te creëren. Neem contact op met NewRatio als u hieraan mee wilt doen.

>> Kijk naar de UITNODIGING EN PROGRAMMA 

>> MELD U VANDAAG NOG AAN! en GET INSPIRED!

Tags: customer, ondernemen, innovatie, marketing, klanten, klantgerichtheid, klanttevredenheid, klantbeleving, customerexperience, reizen

Reacties

  1. Er zijn nog geen reacties...

Plaats je reactie

  • Verstuur