NewRatio, Ambassador of the Client

Terug naar overzicht

Think different….and Act different!Think different….and Act different!

Be inspired by the famous words of the historical Apple campaign of 1997: Think Different.

Operational excellence alone will kill you in the end. Think different. Start listening to the misfits, the rebels and the troublemakers....ik voeg graag nog iets toe aan deze inspirerende woorden van Steve Jobs.

Naast "Think Different" is de wijze van uitvoering namelijk in hoge mate bepalend voor uw succes. En daar schort het in de praktijk nog weleens aan. Er zijn heel veel organisaties die het "in hun hoofd" of "op papier" allemaal prima op orde hebben. Hoe vaak horen wij wel niet "ja, dat doen wij allemaal al" of "onze klanten zijn allemaal erg tevreden". De realiteit is echter vaak anders. Er bestaat in dit geval een groot contrast tussen de klantbeleving en de wijze waarop de directie en het management team de eigen organisatie ervaart. In een snel veranderende markt kunt u zich dit echter niet veroorloven.....een te dominante focus op operationele processen, feiten en cijfers is erg gevaarlijk voor het succes en de continuiteit van uw onderneming.

De naam NewRatio staat in dit kader voor een reality check, het doorbreken van traditionele denkpatronen en het implementeren van creatieve oplossingen gericht op het zichtbaar en voelbaar verbeteren van de klantbeleving. Omdat wij er sterk van overtuigd zijn dat de wijze van uitvoering bepalend is voor het uiteindelijke resultaat blijven wij als Business Coach nauw betrokken bij uw organisatie: van advies tot creatie & uitvoering.

Samen met het management en medewerkers slaan wij een brug tussen Ratio en Emotie. Tussen theorie en praktijk. Van denken naar doen. Van strategie, naar tactiek naar creatie en uitvoering. # meer brand awarenss # meer interactie # meer nieuwe klanten # meer transacties # meer loyale en tevreden klanten # zijn het zichtbare resultaat. Think different....and act different! Daar gaat het om!

Wouter Lagendijk

Business Coach @ NewRatio

-

Tags: Geen tags toegevoegd

Reacties

  1. Er zijn nog geen reacties...

Plaats je reactie

  • Verstuur