NewRatio, Ambassador of the Client

Raoul Christen

Trainer/Coach

Raoul Christen is als trainer en coach verbonden aan NewRatio en helpt professionals graag ontdekken hoe ze persoonlijk èn effectief kunnen communiceren. Zijn visie over trainen luidt: Leren is ervaren! Om dat succesvol te kunnen doen zijn een aantal voorwaarden nodig. Een duidelijke visie over het opbouwen van vertrouwen bij de klant, door te werken aan geloofwaardigheid, betrouwbaarheid en intimiteit. Daarnaast een veilige leeromgeving èn een specialist in 'ervarend leren' die vaste patronen en onderliggende overtuigingen kan doorbreken.

Raoul Christen laat professionals, managers en hun teams experimenteren met gedrag om zo in hun klantgerichte communicatie succesvoller te kunnen zijn en de ander positief te kunnen beïnvloeden. Door middel van theaterinterventies brengt hij deelnemers letterlijk en figuurlijk in beweging. Zij worden op humorvolle wijze geconfronteerd met gedragspatronen die een effectieve, klantgerichte communicatie in de weg staan.

De deelnemers ervaren dat zij met andere aanpak hun gesprekspartner succesvol kunnen beïnvloeden. Deze inspirerende inzichten en de opgedane vaardigheden passen de deelnemers direct toe in hun dagelijkse- en professionele praktijk en zo neemt hun persoonlijke effectiviteit in klantgerichtheid toe.

Contact